Област Варна гр.Бяла ул."Хан Кубрат"№34

Цени за нощувка на апартамент:01.05 - 15.06: 35 лева16.06 - 30.06: 40 лева01.07 - 15.08:...

от 40лв. / ден

Цени за нощувка на апартамент:01.05 - 15.06: 35 лева16.06 - 30.06: 40 лева01.07 - 15.08:...

от 35лв. / ден